Meer resultaten voor voorspellingen 2017 paragnost

voorspellingen 2017 paragnost
Voorspelling 2017, Voorspoed en Spiritualiteit Daisha de Wijs.
Door de in 2014 makkelijker gemaakte procedure wordt de trend dat grote gebouwen, zoals kantoren, scholen, kerken, tehuizen, worden omgebouwd tot studentenflats of andere wooneenheden, in 2017 steeds meer toenemen. Wat in 2016 begonnen is, zal in 2017 verder doorzetten, namelijk het ontstaan van nieuwe woongemeenschappen.
Sonja Dover Voorspellingen Journaal.
Voorspellingen over het jaar 2018. Opgetekend dinsdag 10 oktober 2017 door Medium Sonja Dover. Voorspellen is het mooist en het moeilijkst wat er is om precies in de maand en of het jaar te zien wat er staat te gebeuren, soms zit je helemaal goed en soms is het veel later in het jaar of het jaar daarna pas.
2017 VOORSPELLINGEN 2017.
2017 VOORSPELLINGEN 2017. Voorspellingen 2017 en daarna. door Jan C. van der Heide. Oegstgeest, 19 november 2016. Enkele voorspellingen die voor 2016 zijn uit gekomen.: Hillary Clinton zal geen president worden. De Bitcoin neemt steeds meer in populariteit toe als betaalmiddel.
Samma Saya Voorspellingen 2017.
Home Wie is Medium Thomas Woolthuis Wat is Samma Saya Privé consult Telefonisch consult Fotoreadingen per mail Huiskamer avonden Intuïtieve Ontwikkeling cursus Reiki Reiki Behandeling Reiki I Cursus Reiki II Cursus Reiki Master Cursus Onze Beurzen Interview Paravisie Thomas Woolthuis, Psychometrie Bekend Nederland bekent In de media Thomas bij SBS6 Thomas boek Thomas Meditatie CD's' Voorspellingen 2015 Voorspellingen 2016 Voorspellingen 2017 Voorspellingen 2018 Visite kaartjes Linken Tarieven Contact.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Zijn paranormale voorspellingen van vorig jaar uitgekomen? NOS.
We gingen de voorspellingen van twee paragnosten uit het blad na. Paragnost en reikimaster Thomas Woolthuis zat er wel heel erg naast. Volgens hem zou in 2016 het kabinet-Rutte vallen, Hillary Clinton de verkiezingen winnen, zouden er dijken doorbreken in Noord-Holland en zou Matthijs van Nieuwkerk stoppen met DWDD. Ook had de paragnost sterk de indruk dat een van de leden van de koninklijke familie zou overlijden. Wat hij wel juist had gezien: André van Duin zou een comeback maken in 2016. De komiek ging de kijkcijferhit Heel Holland Bakt presenteren. Verder voorspelde hij dat er een openbaar onderzoek gestart zou worden naar de mysterieuze trompetgeluiden die in 2016 over de hele wereld te horen zouden zijn. Sommigen" hebben het over buitenaardse signalen, anderen over het einde der tijden. De oorzaak zal nooit opgehelderd worden. Ook dit klopt niet. De geluiden zijn al jarenlang overal over de wereld te horen en zijn volgens wetenschappers een simpel natuurlijk verschijnsel. Voor 2017 voorspelt Woolthuis opmerkelijke onthullingen over het koningshuis.
Nostradamus ijzingwekkende 2017 voorspellingen zijn al bewaarheid aan het worden.
Hier is een blik op drie verontrustend profetieën, evenals twee bemoedigende voorspellingen, die de Franse filosoof bijna 500 jaar geleden opschreef voor 2017. De Verenigde Staten zullen beginnen te vallen. Kijkend naar Nostradamus 2017 voorspellingen, bleek de filosoof bleek visioenen te hebben gezien die betrekking hadden op een enorme verandering in de machtsverhoudingen in de wereld.
Voorspellingen 2017 Anno Mundi.
Het bovenstaande is een keuze uit dat wat ik voor het jaar 2017 waar mocht nemen. Alles schijnt kommer en kwel te zijn echter de mooie" momenten worden immer overtroffen door de nare" aangelegenheden. Zoals voor ieder jaar hoop ik oprecht dat mijn voorspellingen niet uitkomen, de mensheid inziet op een heilloze weg te zijn, slechts verbroedering en het besef op één planeet Aarde te mogen bestaan kan ons verenigen en een leven van vrede schenken."
Bijzondere voorspellingen voor 2017 Niburu.
Dat is toch wel bijzonder omdat deze voorspellingen zijn geschreven op zijn laatst in 2011, het jaar van zijn overlijden. De voorspellingen die net beschikbaar zijn gekomen zijn die voor 2017 en die zien er toch wel heel bijzonder uit, met in het achterhoofd het jaar waarin ze geschreven zijn.
Regeren is vooruitzien: voorspelling 2018 1 Paragnost Klaske Goedhart.
Want daar zit de crux, besluit onze eerste paragnost. Ik heb jullie nu verteld wat ík voel en zie voor 2018, maar ik kan niet voorkomen dat de situatie ondertussen verandert. De mens heeft een vrije wil, de Koning kan wel nee zeggen of we kunnen in 2017 wel een grote overstroming krijgen.

Contacteer ons