Meer resultaten voor marianne huisman paragnost

marianne huisman paragnost
Harmonia Amsterdam viert 115 jarig bestaan! Westerpost.
Bij de bijeenkomsten op donderdagavond passeren nog veel meer mediums de revue, een paar voorbeelden zijn helderziende waarnemingen door Marianne Huisman, Tarot kaarten door John Hagen, Bijenwastekeningen door Corrie Dupuis en kleurenlinten door Greet Vermeulen. Het hele programma en alle mediums die een bijeenkomst houden op donderdagavond kunt u rustig nalezen op de site: www.harmonia-nl.org.
paragnost top paragnosten marianne huisman paragnost.
paragnost en medium. marianne huisman paragnost. Medium is dat echt, coldreading of oplichting. De ene paragnost maakt maakt je bang met ziektes en onheil wat gaat komen, en er zijn er bij die zo zweverig zijn dat je ze nauwelijks begrijpt, en de ander zegt dingen die nooit uitkomen, alles even mooi dus!
Medium is dat echt, coldreading of oplichting.
Ja, en dan ga je wanhopig healers, paragnosten bellen. De ene paragnost maakt maakt je bang met ziektes en onheil wat gaat komen, en er zijn er bij die zo zweverig zijn dat je ze nauwelijks begrijpt, en de ander zegt dingen die nooit uitkomen, alles even mooi dus!
spirituele hulplijn medium joke marianne huisman paragnost.
De ene paragnost maakt maakt je bang met ziektes en onheil wat gaat komen, en er zijn er bij die zo zweverig zijn dat je ze nauwelijks begrijpt, en de ander zegt dingen die nooit uitkomen, alles even mooi dus! marianne huisman paragnost.
Over AmbCor AmbCor.
Marianne Huisman en haar dochter Ebony Disco-Lefever waren erg in het spirituele geinteresseerd. Zodanig, dat ze 1 oktober 2004 Ambcor hebben opgericht Papoeaas/Guinees voor Godin van de Liefde, waarin Marianne zich voornamelijk bezighoudt met het spirituele lezingen en Ebony met de zakelijke kant.
Aanbod AmbCor.
Alleen na inschrijving, via e-mail, telefoon of aan ons centrum. Consulten bij Marianne Huisman. U kunt bij ons ook telefonisch een afspraak maken voor een priveconsult van Marianne Huisman. Ze geeft consulten van maandag t/m donderdag van 900: 1200: uur.
Agenda van Piet Dierking Spirituele-agenda.nl.
Als paragnost treed ik tevens op voor zalen thuis-avonden en geef ik advies op paranormaal-alternatief vlak. DEVA werkt met vrijwilligers. DEVA organiseert meerdere malen per jaar paranormale beurzen. Twee maal in Valkenswaard en twee maal in Reusel. Op deze beurzen zijn meer dan 60 deelnemers te vinden die thuis zijn in gevarieerde disciplines. Ook zijn er stands aanwezig waar spullen te koop zijn op spiritueel gebied. Entree: 5, met vier gratis toegankelijke lezingen. Meer info: zie onderstaande evenementenagenda. Maandelijks worden er paranormale avonden gehouden door gerenommeerde paragnosten en mediums. Zie onze agenda. Locatie: De Horizon, Amundsenstraat 5 te Valkenswaard. URL Datum Evenement Houder Locatie Bijdrage Categorie. Paranormale avond met Marianne Huisman.
Paul Bregman.
foto's' van overledenen. Helderziende waarnemingen a.d.h.v.voorwerpen en foto's.' Helderziende waarnemingen a.d.h.v.kaars of waxinelichtje. 22 April Spirituele Beurs LocatieDorpshuis: Fort Vreeswijk. van 12.00 tot 17.00 Consult 7.50 Entree 3.00. Wilt U onze nieuwsbrief ontvangen meldt U zich dan aan via email.
Welkom Welkom bij bij Stichting Stichting DEVA. DEVA.
Donderdag 1 maart Marianne Huisman. Helderziende waarnemingen uit de Zaal. Donderdag 1 februari 2918 Robert Spoor. Helderziende waarnemingen via foto of voorwerp van levende of overledenen. Donderdag 4 januari 2018 Piet Dierking. helderziende waarnemingen via een door u meegebrachte kaars op standaard.
AmbCor Veghel.
Paranormale Low Budget Beurs. Bodyscan Global Diagnostics. AmbCor organiseert beurzen en evenementen op spiritueel gebied. Verder kunt u natuurlijk terecht voor privé-consulten bij Marianne Huisman. Meer informatie kunt u in onze agenda vinden. GRAAG TOT ZIENS! Ook op Twitter of Facebook.
Spirituele avond met Marianne Huisman medium Nederweert24.
Spirituele avond met Marianne Huisman medium. 30/09/2014 1930: tot 2200.: Afsluiting Peelpodiumseizoen met Moina en See Q. Natuurherstel in Nederweert, een tussenbalans. op 30 september is Marianne Huisman weer in het holistisch centrum Chintamani aanwezig. Zij zal deze avond boodschappen van gene zijde doorgeven.

Contacteer ons