Meer resultaten voor paragnost rotterdam

paragnost rotterdam
Home Tresi Barros.
Samen met Isaak heb ik 16 boeken en een dubbel CD gepubliceerd en we hebben een voedselcentrum opgezet in Rotterdam om de minderbedeelde medemens te helpen met voedsel. Mijn gids Isaak is mijn beste vriend. Isaak is een hoge leermeester uit het hiernamaals.
Helderziende waarnemingen van Tresi Barros in Rotterdam Spiritualiteit.
Helderziende waarnemingen van Tresi Barros in Rotterdam. Door Layla redactie op 17 maart 2013 om 0700: in de categorie Paranormaal. Tresi Barros is een krachtig medium en paragnost. Zij is helderziend, horend, voelend, wetend, ruikend, proevend en zij praat met overledenen.
paragnosten rotterdam Astro Advies.
Gerelateerde zoekresultaten omtrend paragnosten rotterdam. Paragnost Astro Advies Top Paragnosten geven LIVE Advies Paragnost Het woord paragnost is eigenlijk een verzamelnaam voor mensen die een paranormale gave bezitten. Paragnost is een relatief nieuw woord maar www.astro-advies.eu/paragnost Ouders van omgekomen Leon hopen op paragnosten AD.nl In de zomer van 2008 kwam Schiedammer Leon Groeneweg 19 onder verdachte omstandigheden om het leven.
Vind helderziende paragnost op Marktplaats.nl.
Paperback 1987 ankh-hermes in zeer goede staat 3e druk paranormaal belicht andré groote de paragnost andré groote beantwoordt in dit boek paranormaal belicht vragen welke betrekking hebben op o.a. Paranormaal genezen, reïncarnatie, stervenservaringen, boodschappen van gene zijde en experimenten met het.
Je bent hier Precies op Tijd Vanessa Dijksterhuis.
Ik denk dat alles een reden heeft. Dus ook jouw bezoek op mijn site. Hopelijk heb je gevonden wat je zoekt en zie ik je binnenkort. Zo niet, neem dan contact met mij op en laat mij weten wat je wens is. 3068 GA Rotterdam.
Parapsycholoog Jan Bouw.
Begin april 1982 ben ik gestart met een praktijk als helderziende in Schiedam. In september van dat jaar ben ik openbare avonden Helderziende Waarnemingen gaan organiseren, eerst in Schiedam, later in het Groothandelsgebouw te Rotterdam. Ook voor verenigingen heb ik avonden verzorgd, o.a.
goede/betrouwbare helderziende. Zwangerschapspagina. goede/betrouwbare helderziende. Zwangerschapspagina.
Nou dat zou ik er werkelijk nooit voor uit geven. er zit een vrouwtje in Rotterdam zuid en die vraagt rond de 25 euro per uur en die is zoooooo goed Die heeft tot nu toe alles goed voorspelt wat er met me is gebeurd.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Mag ik mij voorstellen? Paragnost Therapeut.
Wat voor specialiteiten? Maak direct een afspaak. Maak direct een afspraak met ons voor een consult. Wanneer u dit wilt kunnen wij eerst contact met u opnemen om u alle nodige uitleg te geven, zodat u niet voor verrassingen staat.
Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen mediums.nl.
BE 150 cpm. 0903 416 42. Seonah is zeer ervaren paragnost en helderziende voelend en horend medium, met meer dan 30 jaar ervaring. Ik leg de zigeuner en de Lenormand kaarten. Neem contact op met mijn lieve gidsen indien het n.
Medium in Rotterdam?
De voordelen van chatten of bellen met een helderziende of paragnost uit Rotterdam zijn de volgende.: Een lokaal medium kent jouw omgeving, RTV Rijnmond, en de plekken waar je komt. In elke stad, en zo ook in Rotterdam, heeft zijn eigen cultuur en taal.

Contacteer ons