Meer resultaten voor croiset paragnost

croiset paragnost
Te gevoelig voor deze wereld Props.
Haar fysiotherapeut vertelde haar toen over een vrouw die paranormaal begaafd is, maar haar praktijk zat in Utrecht, wat lastig was voor iemand die halve dagen in bed moest liggen. Deze vrouw bleek de dochter te zijn van Gerard Croiset, een bekende paragnost en paranormaal genezer, haar naam is Nannie Veerman-Croiset.
Andere Tijden: Gerard Croiset: paranormaal fenomeen kijk je op npo.nl.
NTR VPRO 29 min. Portret van de beroemdste paragnost uit de Nederlandse geschiedenis: Gerard Croiset. Met familie, naaste medewerkers en kritische volgers, aangevuld met nooit eerder vertoonde filmbeelden. Hij was wereldberoemd en werd geconsulteerd door alle rangen en standen. Magnetiseur en helderziende Gerard Croiset.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Croiset Paragnost.
Autobiografie van Gerard Croiset. Auteurs: Gerard Croiset. Uitgeverij: Strengholt, Naarden. Hardcover, in matige staat, rugbreuk, stofomslag mist. Note: HTML-code wordt niet vertaald! Waardering: Slecht Goed. Please complete the captcha validation below. 0 beoordelingen / Geef beoordeling. Ruimte, Tijd en Kennis.
walm.
Onderstaand een passage, die zich naar schatting afspeelt in of vlak voor de tweede wereldoorlog, uit dit boek Croiset" Paragnost, waarin Gerard Croiset beschrijft hoe hij aardstraling waarneemt en wat er gebeurt als hij het wegneemt. Hierin wordt mij enigszins duidelijk wat er gebeurt.
Geen paragnost heeft ooit een moord opgelost, Croiset ook niet.
In 1948 werd voor het eerst een paragnost opgeroepen als getuige in een moordzaak: Gerard Croiset. Croiset trad sinds 1946 op en liet zich aankondigen als de occultist, helderziende, magnetiseur en psychometrist die aardstralen met een wichelroede aan en uit kon zetten, althans hun werking kon onderbreken.
Gerard Croiset Wie Is Wie In Overijssel.
Brink Utrecht 1958 Jack Harrison Pollack, Croiset the clairvoyant. The story of the amazing Dutchman / door Jack Harrison Pollack 3de dr; New York 1964 Gerard Croiset: investigation of the Mozart of Psychic" sleuths" I / door Piet Hein Hoebens In: The Skeptical Inquirer 6 1981/1982.
Object moved.
Paragnosten Paradidakt.
Enkele voorbeelden van beroemde paragnosten zijn.: Gerard Croiset 1909 1980 paragnost en paranormaal genezer. In de jaren 30 bouwde Croiset in Twente aan zijn praktijk en via parapsycholoog G. Zorab van de Studievereniging voor Psychical Research SPR kwam hij onder de aandacht van Wilhelm Tenhaeff.
Ervaringen met paragnost Gerard Croiset? Enschede.
Nieuws Regio Overijssel Enschede Nieuws Nieuwsbericht. Ervaringen met paragnost Gerard Croiset? Bron: Huis aan Huis Enschede. 27 juli 2010, 1142.: In de jaren zestig en zeventig bouwde hij in Twente een reputatie op als genezer van lichamelijke ongemakken. Heel veel personen uit onze regio hebben hem voor allerlei problemen geraadpleegd.
Gerard Croiset Andere Tijden.
Alle voorspellingen van Croiset worden vastgelegd, door hemzelf of door student-assistenten van het Instituut, om later op waarheid te kunnen worden gecontroleerd. Zelf neemt Gerard al zijn telefoongesprekken op en filmt zijn behandelingen. Geen paragnost heeft zon omvangrijk archief achtergelaten.

Contacteer ons